El cunnilingus

Una altra de les pràctiques sexuals característiques de l’època romana era el cunnilingus, és a dir, que s’estimula la vagina i el clítoris amb la boca, llengua o els llavis.
Es considera sexe oral.

Aquesta practica estava mal vista, era bruta i una degeneració sexual perquè representava que un home es rebaixava a donar plaer a una dona i això perjudicava el seu estatus social, per això, els qui ho feien eren gent de classe baixa que ja que no tenien res a perdre.
Per altra banda, els ciutadans romans d’alt nivell social que volien practicar el cunnilingus d’amagat, anaven a prostíbuls o bordells on les prostitutes els hi garantien aquest servei, però elles també ho consideraven repugnant i era el servei més car que oferien, comptant amb la falta d’higiene de molts clients. A més, el nivell social condiciona els hàbits sexuals i en la cultura política perquè la boca és l’instrument de la paraula, la via de comunicació del polític com del ciutadà, per això, no podien tenir la boca “bruta”.

No obstant, per molt que aquesta pràctica sexual estigués mal vista com altres, estaven representades en gerros o llànties en les cases dels romans.
El cunnilingus en part estava mal vist perquè, com moltes altres pràctiques, era una manera d’obtenir plaer sense procrear i això no era acceptat per a les religions.

Fa uns anys, aquesta fel·lació femenina, encara s’interpretava com un acte de dominació o submissió, una de les raons per a les que a algunes dones no volien practicar-la.

Actualment, el cunnilingus és una de les pràctiques sexuals més practicades, ja que normalment dóna més plaer que la pròpia penetració perquè per a la dona és més fàcil excitar-se, arribant a l’orgasme i moltes vegades, la dona no hi arriba  amb la penetració. Per tant, en els temps que ens envolten, casi tota la població ho practica i sobretot el jovent, cal afegir que la higiene en la població ha millorat notablement, fet que disminueixin les malalties que es poden agafar practicant sexe oral.

Un pensament sobre “El cunnilingus

  1. Cada practica sexual es un mundo, se ve que esta estaba mal vista por parecer un posición sexual brutal y vulgar y que solo las prostitutas las podían ejercer. Por suerte ahora cada uno es libre de hacer lo que quiera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada