Agraïments

Esperem que us hagi agradat aquest treball de recerca i sobre tot i el més important, que hàgiu après coses noves. Aquesta pàgina web estarà de forma permanent a la xarxa, per tant, sempre que tingueu un dubte relacionat amb el sexe de l’Antiga Roma, podreu consultar el bloc.

Que aquest bloc pugui servir d’ajut a tot aquell que el visiti, és gràcies a la nostra tutora personal i de treball de recerca Margalida Capellà, que ens ha donat l’entrada per fer aquesta pàgina web i ens ha corregit cada error possible que hem tingut en qualsevol moment.

També hem d’agrair a totes les persones que han estat disposades a donar-nos un servei i col·laborar en la nostre recerca de clàssiques sense cap mena d’interès.
Parlem dels historiadors Margarita Abras i Joan Mainé del museu de Badalona, que ens van concedir una entrevista carregada d’informació clau pel nostre treball sense cap problema.

I per suposat, a tots els adolescents que van respondre l’enquesta que vam publicar en determinades xarxes socials, que van ser més de cent persones. La generació dels 60 i 70, també van accedir a contestar les preguntes que formulàvem cara a cara pel carrer i hem de donar les gràcies en la seva totalitat perquè tant l’Alma Bergel com jo, Paula Franco, som conscients que el sexe és un tema el qual no tothom hi està a gust parlant.

Per tant, insistim en agrair de tot cor la solidaritat que han tingut els que ens han ajudat. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada