9 pensaments sobre “Presentació del TR el dia de St. Jordi

 1. Moltes felicitats Alma! l’exposició que vas fer va estar super bé, igualment que no va donar gaire temps perque poguessis explicar el teu tema més detalladament, la introducció que ens vas fer i les petites cosses que ens vas explicar hem van semblar super interessants i molt ben treballades, segur que t’ha portat molta feina aquest treball, però a quedat genial.
  Felicitats un altre cop!

 2. Salve!

  Moltes felicitats per el teu TR Alma! Crec que el tema que vas escollir, és un tema molt interessant i diferent als altres. A mi, personalment em va agradar, ja que mai m’havia parat a pensar com era el sexe a l’antiga Roma. També té de felicitar per el blog, perquè està molt ben organitzat!

  Valete!

 3. Salve!!

  La exposició va estra molt bé encara que no hi va haver temps de explicar coses , però jo vaig anar el dia de les exposicions al decembre i em va agradar bastant. És un tema que està molt present en els nostres dies . Per el què he vist el sexe a Roma estàva ben vist i també és practicàva bastant , em va agradar les diferents formes de comparar les èpoques com la dècada dels 60 o l’actualitat. Felicitats per el treball perquè encara que és una tema que mai s’havia fet en treball crec que està molt bé explicat i il·lustrat.

 4. Tot i que l’Alma va tenir molt poc temps per fer la seva exposició va sintetitzar molt bé la informació important i vam poder veure de què es tractava el seu treball de recerca, encara que va ser una pena que no el poguéssim veure complet. Personalment em va agradar bastant la temàtica i el bloc, com l’han organitzat. Veure aquesta manera de presentar el treball de recerca -format bloc- va fet plantejar si utilitzaré aquest mètode. Gràcies els dos alumnes de segon que van repetir la seva presentació només perquè els de primer veiéssim i ens orientéssim en els nostres futurs treballs.

 5. Per començar moltes felicitats pel TR! Realment és un dels treballs que més m’han agradat dels de segon de batxillerat. Crec que és un tema molt ben escollit, ja que mai abans ens havien parlat sobre el sexe a Roma. Pot ser perquè es considera un tema “Tabú” i la valentia que heu tingut al realitzar aquest treball és un punt a favor vostre.

  La temàtica a més a més és interessant pels joves, personalment penso que a la gent de la nostra edat ens interessa molt i l’heu fet entendre molt bé, tant que m’han entrat ganes de llegir-me el llibre d’Ars amatòria . L’any que ve tindré que estudiar-lo per la selectivitat així que escoltar el vostre treball ens ha anat de fabula!

 6. Salve!

  En primer lloc felicito a l’Alma per el magnífic treball realizat. Em va agradar moolt la presentació que va realitzar ahir encara que no va tenir molt de temps d’explicar-nos tot sobre el tema en poc temps va realitzar una petita presentació fántastica.

  Crec que no és un tema “tabú” per parlar entre amics o entre gent coneguda, però jo perosonalment sòc capaç de parlar amb companys pero amb els pares per exemple no sò capaç per respecte.

  Pel que fa el treball, crec que té molt raó perquè la gent avui dia té una visió que no és la correcte sobre el dia a dia a Roma, la gent pensa que nomès es dediquen a lluitar i a practicar sexe però realment no és aixì. La pel·lícula “SPARTACUS” que apareix al canal televisiu Cuatro dona una visió diferent del que realment era Roma com he esmantat abans, podríem dir que aquesta sèrie es bastant ficticia.

  Vale!

 7. salve!

  Primer de tot dirte que moltes felicitats per aquets treball de recerca Alma!

  A mi personalment en va agradar molt la teva presentació del Sexe a Roma a la sala d’actes ja que es complicat tractar aquet tema amb nois com nosaltres. Encara que va ser breu la teva explicació, estavas molt agust explicant-nos tot el teu treball.

  Quan dius que normalment la societat actual tendeix a pensar que els romans vivien la sexualitat d’una manera molt més oberta i sense tabús que l’actual tú ens expliques que estem equivocats i que no es això el que només fan els romans que tenen altres manera mes lliure i oberta.

  Moltes gràcies per repetir-nos el vostre treball noies!

 8. Salve!!!

  Moltes felicitats Alma!! Personalment a mi em va agradar molt aquesta exposició, ja que considero que aquest tema és molt curiós i diferent comparat amb els altres treballs de recerca. Llàstima que no vas poder exposar el teu treball correctament i amb el temps necessari perquè crec que hauria sigut una exposició força interessant, ja que aquest tema impacta molt a la gent. També us felicito a les dues pel valor que heu tingut per presentar aquest treball davant del tribunal de recerca, a la ràdio i ahir a la sala d’actes del Serra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada